Despre NOI

Asociatia noastra a luat nastere din dorinta de a integra si sprijini persoanele defavorizate, ce nu au avut o pregatire educationala foarte buna. Ne dorim sa putem demara si implementa proiecta care sa faca o diferenta in educatia si viata oamenilor ce provin din astfel de medii.

#eyeassistance

IMPLICA-TE SI TU ! HAI SA SCHIMBAM VIITORUL IMPREUNA !
Eye International

Suntem aici sa te invatam procedeul SAFETY de condus

  Scopul asociatiei este acela de a stabili si a pune in apicare un plan de sprijin si integrare a persoanelor ce nu au o pregatire educationala foarte vuna, a persoanelor defavorizate ce nu au si nu au avut acces partial sau total a infrastructura educationala nationala, sens in care asociatia isi propune sa initieze si sa demareze proiecte in sensul acordarii de suport prin toate mijloacele pentru persoanele mentionate mai sus.

obiective propuse

Obiectivul asociatiei este acela de a acorda acces la educatie persoanelor ce nu au o pregatire educationala foarte buna, a persoanelor defavorizate ce nu au si nu au avut accespartial sau total la ingrastructura educationala nationala prin promovarea si insusirea normelor privitoare la educatia rutiera si educatia civica a persoanelor vizate, educarea acestor persoane in vedereainsusirii acestor reguli si norme, prin cunoastearea lor, precum si prin constientizarea importantei acestora.

.

1 – legislatie rutiera

CURSURI

Acompaniate de seminarii, dezbateri publice, expozitii, campanii, workshop-uri

2 – mecanica

3 – prim ajutor in caz de accident

4 – siguranta in trafic

5 – despre pietoni

Portofoliu / Galerie Foto

Va atasam un folder complet de fisiere media unde puteti observa neatentia la volan in cele mai critice situatii intalnite.


Testimonial

Toti cei care au lucrat din greu au ajuns acolo unde si-au propus!

Fiecare a urmat insa un traseu dur pentru a ajunge la final!

Doresti sa iei legatura personala cu noi ?

Acum ai posibilitatea. Alege sa te implici si apeleaza-ne direct iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Iti multumim pentru interes


Suna direct

EYE INTERNATIONAL
Politica de confidentialitate

                                Eye International este un ONG realizat cu scopul de a preveni accidentele rutiere. Alege siguranta, reduce viteza!